Liigu edasi põhisisu juurde

Konverents "Tervisesõbralik töökoht: Toidust, harjumustest ja toitlustamisest"

Konverents

Asukoht
Keel
eesti
Eesmärk

Konverentsi eesmärgiks on anda ülevaade tööealiste inimeste toitumisharjumustest Eestis, jagada häid kogemusi toitumisharjumuste edendamisest ja toitlustamise korraldamisest töökohtadel meil ning mujal.

 

Konverentsile ootame osalema asutuste ja ettevõtete juhte, personalijuhte, töökeskkonna ja tervise edendamisega seotud spetsialiste ning teisi töökohal tervise edendamisest huvitatud spetsialiste. Kuna kohtade arv on piiratud, siis ootame osalema maksimaalselt kahte inimest ühest organisatsioonist.

Kava

9.45 Registreerimine ja tervituskohv

 

10.30 Avasõnad

 

10.35 Ülevaade toitumisharjumustest ja -võimalustest töökohal
Külli Luuk, Tervise Arengu Instituut

 

11.00 Abiks toitumisharjumuste edendamisel töökohal
Anneli Sammel, Tervise Arengu Instituut

 

11.20 Toitlustaja ja tööandja koostöö töötajate heaolu loomisel
Margit Härma, Mamo

 

11.40 Söödavad õied
Krista Kaur, Tallinna Botaanikaaed

 

12.00 Lõunapaus

 

12.45 Mitmekülgne ja tasakaalustatud söömine töökohal toetab töövõimet
Jaana Laitinen, PhD, Soome Töötervishoiu Instituut

 

13.40 Hea praktika näide: Tervisliku toitumise edendamine töökohal
Evely Gorobinski, Ericsson Eesti AS

 

14.10 Hea praktika näide: Seda mina küll ei söö!
Eve Reincke, CPD OÜ

 

14.30 Konverentsi lõpetamine

 

Konverentsi moderaator: Raivo Vokk, Tallinna Tehnikaülikool

 

Lõunapausi ajal ja konverentsi järel on huvilistel võimalik tasuta külastada Botaanikaaia ekspositsiooni.

Hind
tasuta
Korraldaja
Tervise Arengu Instituut
Lisainfo

Konverentsil osalemine on tasuta. Konverentsi toimumist toetab Euroopa Sotsiaalfond.

 

Registreerimine on lõppenud kohtade täitumise tõttu.

 

Juhul, kui olete registreerunud ja Teil pole võimalik konverentsil osaleda, palume sellest teatada hiljemalt 13. septembriks meiliaadressile merike.org@tai.ee.