Töötajad

Tagasi

  • Tagli Pitsi

    Ekspert

    Telefon:
    659 3948
    E-post:
    tagli.pitsi@tai.ee
    Osakond:
    Toitumise ja liikumise valdkond

Ülesanded

Toitumise valdkonna tegevuste planeerimine ja elluviimine

Haridus ja eriala

  • Tallinna Tehnikaülikool, bio-ja toiduainetehnoloogia, PhD
  • Tallinna Tehnikaülikool, toiduainete töötlemine, MSc
  • Tallinna Tehnikaülikool, toitlustamise tehnoloogia

Teaduskraadi info

  • Doktorikraad (PhD), 2006, (juh) Raivo Vokk, Nutrition Situation of pre-school Children in Estonia from 1995 to 2004, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut
  • Magistrikraad (MSc), 1997, (juh) Raivo Vokk, Koolitoidu menüüde tasakaalustamine, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja materjalitehnoloogia teaduskond, Toiduainete instituut

Käimasolevad projektid

Eesti elanikkonna faktilise toitumise uuringu töögrupi liige

Valitud publikatsioonid

  • Kambek, L.; Pitsi, T.; Eha, M.; Gluškova, N. (2013). Dietary habits of adolescents in Estonia: equity and social determinants. WHO European Office for Europe
  • Pitsi, T.; Gluškova, N.; Martverk, M.; Oja, L.; Liiv, K. (2013). Energiajookide uuring. Raport. 1-130
  • Zilmer, Mihkel; Pitsi, Tagli; Udeküll, Angelica; Kiisk, Liidia; Laasner, Aili; Leek-Ambur, Hele; Tammsaar, Ene (2013). Põhimõtted ja soovitused tervislikuks söömiseks Eesti ravi-spaades
  • Roots, O.; Kiviranta, H.; Pitsi, T.; Rantakokko, P.; Ruokojärvi, P.; Simm, M.; Vokk, R.; Järv, L. (2011). Monitoring of polychlorinated dibenzo-p-dioxins, polychlorinated dibenzofurans, and polychlorinated biphenyls in Estonian food. Proceedings of the Estonian Academy of Sciences. Chemistry, 60(3), 193-200
  • Vaask, S.; Pitsi, T. (2010). Potential to promote healthy eating in Baltic workplaces. International Journal of Workplace Health Management, 3(3), 211-221
  • Pitsi, Tagli; Martverk, Madli (2009). Kooliõpilaste toitumine Virumaa ja Tartumaa koolides 2007. aastal. Raport
  • Jaansoo, Sirje; Pitsi, Tagli (2008). Menüüd ja retseptid lastele. Juhendmaterjal toitlustajatele. Teine osa. Retseptid. Tallinn: Tervise Arengu Instituut
  • Jaansoo, Sirje; Pitsi, Tagli (2008). Menüüd ja retseptid lastele. Juhendmaterjal toitlustajatele. Esimene osa. Tallinn: Tervise Arengu Instituut
  • Pitsi, T. (2008). Abivahendid Tervise Arengu Instituudilt koolide ja lasteaedade toitlustamise uue määruse rakendamise tarvis. In: Eesti Tervisekaitse Seltsi 54.konverentsi ettekannete kogumik: Eesti Tervisekaitse Seltsi 54.konverents; Jõhvi-Narva 05-06.09.2008. (Toim.) Saava, A.; Remm, M. Tallinn: Eesti Tervisekaitse Selts, 2008, 123
  • Varava, L.; Pitsi, T.; Oja, L. (koostajad) (2007). Tervis ja terviseteadlikkus läbi toitumis- ja liikumismängude. Tallinn: OÜ Puffet Invest
  • Vaask, S.; Liebert, T.; Maser, M.; Pappel, K.; Pitsi, T.; Saava, M.; Sooba, E.; Vihalemm, T.; Villa, I. (2006). Rohkem tähelepanu toitumisele. Eesti Arst, 85(5), 313-317
  • Pitsi, T. (2006). Nutrition situation of pre-school children in Estonia from 1995 to 2004. (Doktoritöö, Tallinna Tehnikaülikool) Tallinn: Tallinn Technical University Press
  • Vaask, Sirje; Liebert, Tiiu; Maser, Mai; Pappel, Kaie; Pitsi, Tagli, Saava, Merileid; Sooba, Eve; Vihalemm, Tiiu, Villa, Inga (2006). Eesti toitumis- ja toidusoovitused / Tervise Arengu Instituut, Eesti Toitumisteaduse Selts ; [koostajad Sirje Vaask, Tiiu Liebert, Mai Maser, Kaie Pappel, Tagli Pitsi, Merileid Saava, Eve Sooba, Tiiu Vihalemm, Inga Villa] . Tallinn: Tervise Arengu Instituut
  • Vokk, R.; Liebert, T.; Pitsi, T.; Ilves Annunziata, A-R. (2005). Consumption of milk products, calcium and vitamin D by Estonian children in 1996 and 2002. Scandinavian Journal of Nutrition, 4, 159-164