Uudised

Tagasi

TAI kutsub osalema veebipõhise alkoholitarvitamise vähendamise programmi „Selge“ uuringus

13. MÄRTS 2019

Tervise Arengu Instituut (TAI) kutsub huvilisi osalema uue, alkoholi tarvitamise vähendamist toetava veebipõhise programmi „Selge“ mõju-uuringus.

Loe lisa...

 

Tervisliku toitumise kampaania „Tasakaalus peitub jõud“ kutsub vähendama lihatoodete ja magusa söömist

12. MÄRTS 2019

Tervise Arengu Instituut (TAI) alustas sellel nädalal kampaaniaga „Tasakaalus peitub jõud“, mis kutsub eestimaalasi järgima toidupüramiidis esitatud toitumissoovitusi, vältima ekstreemseid dieete ning sööma vähem lihatooteid ja magusat.

Loe lisa...

 

Tervise Arengu Instituudile eraldatakse personaalmeditsiini arendamiseks neljaks aastaks 5 miljonit eurot

08. MÄRTS 2019

Tervise- ja tööminister Riina Sikkut kinnitas Euroopa Regionaalarengu Fondi toetuse andmise tingimused, millega eraldatakse Tervise Arengu Instituudile 5 miljonit eurot personaalmeditsiini arendamiseks. Toetusega on kavas järgmise nelja aasta jooksul töötada välja IT-lahendused geeniinfo integreerimiseks igapäevameditsiini.

Loe lisa...

 

Ajakirja Sotsiaaltöö värske number: samm-sammult parema sotsiaalteenuse poole

11. MÄRTS 2019

Selle aasta esimese ajakirja Sotsiaaltöö numbrist (vt sisukorda) saab lugeda asutuste kogemusi, kes liiguvad samm-sammult parema teenuse poole; arutletakse kvaliteedipõhimõtete üle ja tutvustakse metoodikat, mis töötati välja KOV teenuste osutamise taseme mõõtmiseks. Kirjutatakse ka sotsiaalkaitse uue aasta väljakutsetest, sotsiaaltöötajate igapäevatööst, teenust kasutavate inimeste enesemääramisõigusest, sotsiaalala töötajate enesehoiust jt teemadel.

Loe lisa...

 

TAI koostas soovitused lasteasutuste puhvetites müüdavale toidule

08. MÄRTS 2019

Tervise Arengu Instituut (TAI) avaldas täna juhendi lasteasutusutes tegutsevates müügikohtades pakutava toidu kohta. Juhend põhineb Eesti toitumissoovitustel. Juhendi koostamise eesmärk on abistada lasteasutuse pidajat, et hinnata lasteasutuste puhvetites ja müügiautomaatides pakutava toidu sobivust lastele ja muuta valikud rohkem tervist toetavaks.

Loe lisa...